ANNONS

200 kr rabat ekstra* på alt legetøj med koden: legetoj200

*Tilbudet gælder t.o.m. 150601 når du handler legetøj for mindst 1000 kr.

Type af gave:

Alder:

Pris:

Din ønskeseddel Byt navn

Del din ønskeseddel:

i

Din ønskeseddel er tom

Læg et produkt til din ønskeseddel ved at klikke "Ønsk" på hvert produkt.

-

-

Viser 187 produkter på 4 sider
Antal/Side:

Viser 50 af i alt 187 produkter

Køreposer, skind & hynder Barnevogne & Barnevognstilbehør Barn og Baby produkter online fra Lekmer.dk – Køb børneartikler på nettet.

Køreposer, lammeskind og hynder til barnevogne

Lekmer tilbyder et bredt sortiment af køreposer, skind og hynder til alle årstider og vogne Med et varmt lammeskind eller en varm kørepose, slipper din baby for at fryse og kan sove trygt og behageligt, når I opholder jer udendørs når det er koldt.                                                      

Køreposer

Find din kørepose hos os på Lekmer.dk. Vi tilbyder ikke blot gode og billige køreposer, men også køreposer i højere prisklasser med flere funktioner og af ekstra høj kvalitet. I sortimentet findes både lidt mindre køreposer til barnets første tid i barnevognen samt lidt større køreposer, der passer til klapvogne. Du finder populære varemærker som Elodie Details, Bozz, Voksi, Baby Trold, Joolz, Britax og Carena.

De fleste af vores køreposer er udstyrede med hul til fempunktssele, så de let kan anvendes sammen med en barnevogn og for at barnet og køreposen kan holdes på plads. Som oftest kan du åbne din kørepose helt og bruge den som dækken eller tæppe. Vælg mellem forskellige vatteringer og fortyper, alt efter, hvad du har brug for.

Lammeskind

Med et dejligt lammeskind i barnevognen, holder dit barn altid varmen. Hos os finder du lammeskind af højeste kvalitet. Skind, der er helt sikre for børn og ikke indeholder nogle skadelige stoffer. Vi tilbyder både langhårede og korthårede skind i forskellige farver, blandt andet var varemærket SEGR.

Hynder

En hynde til barnevognen gør køreturen blød og behagelig for barnet. Hynden passer fint til lune dage, og sammen med en kørepose, føles det ekstra blødt og dejligt, når det bliver lidt koldere. Vi tilbyder både universelle hynder, der passer til de fleste vogne samt specialdesignede hynder til specifikke vognmærker. Hos os finder du hynder i alle farver og former. Alle med udtag til sele. Vælg f.eks. varemærker som Inovi, AddBaby, Elodie Details, Mountain Buggy og Phil & Teds.

Godkänn villkoren för att lägga Stokke Tripp Trapp i din varukorg.
×