ANNONS

200 kr* at handle for med koden: WEEKENDKUP1509

*Gælder t.o.m. 07/09 -15 når du køber for mindst 1000 kr. Gælder ej LEGO eller produkter, hvor det specifikt fremgår af deres produktside.

Type af gave:

Alder:

Pris:

Din ønskeseddel Byt navn

Del din ønskeseddel:

i

Din ønskeseddel er tom

Læg et produkt til din ønskeseddel ved at klikke "Ønsk" på hvert produkt.

-

-

Viser 45 produkter på 1 sider
Antal/Side:
2ME, Klapvogn, Miami, Sort
OUTLET Festtilbud 4 for 3
2ME, Klapvogn, Miami, Sort

695 kr (1 195 kr) -42%

Køb nu Skriv på din ønskeliste
2ME, Klapvogn, Miami, Rød
OUTLET Festtilbud 4 for 3
2ME, Klapvogn, Miami, Rød

695 kr (1 195 kr) -42%

Køb nu Skriv på din ønskeliste

Viser 45 af i alt 45 produkter

Paraplyvogne - Lekmer.dk

Paraplyklapvognen – en let og smidig vogn til familien på farten

Når dit barn har nået den alder, hvor det typisk vil vælge mellem at køre i klapvogn eller at gå selv, så er paraplyvognen den perfekte løsning. I cirka 2,5 – 3-års alderen vil barnet som oftest gå meget selv, men det kan jo stadig være dejligt med en enkel vogn, når man skal af sted til børnehaven eller ud at handle. Paraplyklapvogne kendetegnes ved, at de er små og smidige og meget enkle at klappe sammen – som en paraply! Og i sammenklappet stand fylder en paraplyvogn meget lidt og egner sig helt perfekt til udflugter og rejsebrug. Måske er de ikke optimale til lange spadsereture og i svært fremkommeligt terræn, da de har små hjul, men du er til gengæld aldrig i vejen i en butik, på en restaurant eller i lokaltrafikken.

Hos os på Lekmer.dk finder du klapvogne til alle behov. I sortimentet finder du dels vogne af den mere robuste slags, der tåler lidt mere belastning, mens en lidt lettere vogne er bedre, hvis du ofte skal bære den. Hvis du har tvillinger kan du endda finde en smidig tvillingevogn, som begge børn kan sidde i samtidigt. Vælg blandt masser af populære varemærker som for eksempel Carena, Chicco, Graco, Elodie Details, baby Trold, 2ME, BABYZEN og Baby Jogger.

Godkänn villkoren för att lägga Stokke Tripp Trapp i din varukorg.
×